Femeia care îl acuză pe Neymar de viol a fost abandonată de avocat: „Are o atitudine total contrară eticii”

Femeia care îl acuză pe Neymar de viol a fost abandonată de avocat „Are o atitudine total contrară eticii” © Hepta

Lovitură de teatru în cazul extrem de controversatului proces în care Neymar este acuzat de viol. Tânăra care a lansat acest atac a fost abandonată de avocatul ei, pe care l-a acuzat că i-a furat o tabletă cu filmări.

Totul s-a întâmplat luni, în urma unei întâlniri dintre Najila Trindade, tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, și avocatul ei. Aceasta i-a reproșat că a furat din apartamentul ei tableta pe care se afla un filmuleț făcut fără acordul fotbalistului.

„Ea mă acuză pretinzând că a localizat tableta în birourile mele. Clienta mea are o atitudine total contrară eticii, bunului simţ şi adevărului. Mi-ar plăcea să am această tabletă. Aş putea să o duc la poliţie pentru a o folosi în favoarea ei. Dar renunţ, deoarece relaţia dintre un avocat şi client este bazată pe încredere, iar eu nu mai am încredere. Sper că adevărul va ieşi la iveală”, a explicat Danilo Garcia de Andrade, avocatul tinerei, potrivit HotNews.

Femeia acuză că, pe 15 mai, Neymar ar fi venit beat la hotel, unde cei doi s-ar fi întâlnit. După ceva timp, fotbalistul ar fi devenit violent și ar fi violat-o pe tânără, pe care o întâlnise înainte pe Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro