Fotbalistul Abdelhak Nouri s-a trezit miraculos din comă, după aproape trei ani, în plină pandemie de coronavirus

Fotbalistul Abdelhak Nouri s-a trezit miraculos din comă, după aproape trei ani, în plină pandemie de coronavirus © Profimedia

Fostul star al lui Ajax, Abdelhak Nouri, s-a trezit miraculos din comă, după doi ani și nouă luni! Vestea a fost confirmată de fratele jucătorului, în plină pandemie de coronavirus. 

Abdelhac Nouri, celebrul fotbalist de la Ajax Amsterdam, s-a trezit din comă după doi ani și nouă luni. Jucătorul a făcut un atac de cord și s-a prăbușit pe teren, în 2017, în timpul unui meci amical dintre Ajax și Werder Bremen. 

Fostul star al lui Ajax intrase pe teren în repriza a doua a meciului și a căzut din picioare în minutul 72. 

Cum se simte acum Abdelhak Nouri 

Presa olandeză, citată de „The Sun”, relatează că Abdelhak Nouri poate acum „să mănânce, se încruntă și doarme, dar este foarte dependent de oamenii din jur”.

Abderrahim, fratele lui Abdelhak Nouri, a declarat că fotbalistul „este bine” și acum se află într-o casă construită special pentru el. Mai mult, fotbalistul poate să se uite din nou la fotbal și chiar reacționează la unele meciuri.

„Trebuie să avem grijă de el așa cum putem mai bine. Încercăm să facem multe lucruri”, a precizat tatăl jucătorului, Mohammed.

În 2017, familia spunea că Abdelhak Nouri nu are nicio șansă de recuperare și că se va afla în stare vegetativă toată viața.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro