Vlad Chiricheş este în doliu. Unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa sa a murit

+3 click pentru
galerie

Vlad Chiricheş este în doliu. Unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa sa a murit © Instagram

Vlad Chiricheş este în doliu. Fotbalistiul român trece prin momente delicate alături de colegii săi de la Sassuolo, după ce patronul echipei a încetat din viaţă, din cauza unor probleme de sănătate.

Giorgio Squinzi a murit la vârsta de 76 de ani

Chiar dacă nu se cunoşteau de mult timp, jucătorul român venind la echipă abia în această vară, Vad Chiricheş a reuşit să realizeze o legătură frumoasă cu patronul echipei, astfel că vestea morţii sale l-a îndurerat. La fel şi pe colegii de la echipă.

Giorgio Squinzi a murit la vârsta de 76 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Giorgio Squinzi era directorul uneia dintre cele mai mari companii, iar averea sa ajunge la 3 miliarde de euro. Decesul lui Giorgio Squinzi a survenit cu două zile înainte de meciul pe care echipa pe care o patrona are meci cu Brescia. Sassuolo urmează să joace vineri, în Serie A.

Vlad Chiricheş, îndurerat de moartea patronului echipei sale

Vlad Chiricheș este înregistrat la Napoli, însă din această vară a decis să vină împrumut la Sassuolo pentru că la prima echipă nu avea şansa să joace atât cât şi-ar fi dorit. Mergând împrumut la Sassuolo lucrurile s-au mai rezolvat pentru Vlad Chiricheș, care a început să joace şi chiar să fie titular. Ba chiar a postat şi mai multe imagini pe reţelele sociale, prin care vrea să le arate fanilor bucuria pe care o simte odată cu acest nou început din carieră.

Vlad Chiricheș este unul dintre cei mai buni fundaşi români, care a muncit mult pentru visul său. De-a lungul carierei, Vlad Chiricheș a trecut pe la echipe ca Inter Curtea de Argeş, Pandurii, Steaua şi Tottenham.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest