Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur, pentru a șasea oară în carieră. Primele declarații

Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur, pentru a șasea oară în carieră. Primele declarații © Hepta

O nouă performanță incredibilă pentru Lionel Messi. La 32 de ani, sportivul a cucerit al șaselea trofeu „Balonul de Aur”, devenind astfel cel mai titrat fotbalist din istorie. A mai cucerit această distincție și în 2009, 2010, 2011, 2012 și 2015.

Messi a devenit, oficial, cel mai titrat fotbalist din istorie, depășindu-l considerabil pe Cristiano Ronaldo în ierarhia all-time. Luka Modric, câștigătorul de anul trecut, a fost cel care i-a înmânat trofeul. În discursul său, Leo Messi și-a amintit de momentul când a primit primul său trofeu, acum 10 ani, pe vremea când avea 22 de ani și nici nu îndrăznea să viseze la o astfel de onoare.

„Vreau să mulțumesc clubului, colegilor, jurnaliștilor și tuturor celor care m-au ajutat în acest drum”, și-a început Lionel Messi discursul, potrivit GSP. „În urmă cu 10 ani primeam primul Balon de Aur. Îmi amintesc că am venit aici cu cei trei frați ai mei, aveam doar 22 de ani și nu visam la așa ceva. Acum îl primesc pe al șaselea, într-un moment total diferit al vieții. Sunt alături de soția mea, de copii, de fratele meu și de nepoți.”

Pe locul doi s-a clasat Virgil van Dijk, care s-a declarat măgulit de faptul că împarte podiumul cu Messi și Ronaldo. A declarat că este motivat să devină din ce în ce mai bun, ca să se asigure că va rămâne la același nivel, lângă titanii fotbalului.

„Sunt pe podium cu Messi și Cristiano, nu pot nutri alt sentiment decât respect. Am fost aproape de ei și voi continua să lupt pentru a rămâne la același nivel. Niciodată nu am crezut că pot concura pentru acest trofeu. Cariera mea a fost dificilă, nu am avut un start bun, dar nu am renunțat niciodată. Sunt foarte mândru de mine și vreau să fiu pe această scenă și anul viitor”, a declarat Virgil van Dijk.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro