Lovitură grea pentru Gabi Tamaș! Fotbalistul a fost la Tribunal și a primit o veste cumplită

Gabi Tamaș, un fotbalist cu probleme. © Instagram / Gabriel Tamaș

Lovitură teribilă pentru Gabi Tamaș (35 de ani)! Fotbalistul a fost în această dimineață la Tribunalul din Petah Tikva și a încercat să-i convingă pe judecători să nu-l mai țină în arest la domiciliu. Demersul jucătorului s-a sldat cu un eșec.

Procesul s-a terminat după aproximativ o oră și jumătate, fiind stabilit un nou termen de judecată pentru ziua de marți, 16 aprilie, ora 10:00. Avocații lui Gabi Tamaș au fost obligați de magistrate să aducă un translator oficial.

„Se exagerează în acest dosar și vrem să avansăm. Doamna judecător, doriți să vă dau dosarul pe tavă, dar problema e că dosarul are multe găuri”, a spus avocatul Eitan Stoler, cel care îl apără pe internaținalul român.

La ieșirea din sala de judecată, Gabi Tamaș a fost foarte nervos și agitat, fiind evident că era nemulțumit de decizia instanței, informează gsp.ro.

Dacă nu va scăpa de arestul la domiciliu la termenul de săptămâna viitoare, Gabi Tamaș se va confrunta cu o altă mare problemă. Urmează Paștele Evreiesc, care ține 8 zile, începând cu data de 19 aprilie, și tribunalul funcționează doar în situații excepționale, coform sursei citate.

Citește și: Scandal uriaș la Dinamo! Clubul Sportiv revendică palmaresul până în 2000! “Ce s-a întâmplat la Steaua e un exemplu”

Citește și: VIDEO / Un multiplu campion olimpic, accident teribil la 200 km/h! „Mi-a zbârnâit creierul în cap”

Gabi Tamaș vrea să fie din nou liber, pentru a se alătura lotului  Hapoel Haifa în ultimele patru etape din play-off.

La finalul lunii trecute, Gabi Tamaș s-a aflat în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. Fotbalistul român a fost eliberat pe 1 aprilie, iar în prezent se află sub arest la domicliu.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro