Lecție de viață din partea lui Luis Enrique, după ce fiica lui a murit: "Nu există o formulă matematică despre cum să înfrunţi durerea"

Lecție de viață din partea lui Luis Enrique, după ce fiica lui a murit: "Nu există o formulă matematică despre cum să înfrunţi durerea" © hepta.ro

Au trecut aproape trei luni de când Luis Enrique, selecționerul Spaniei, și-a pierdut fiica. Micuța Xana fusese diagnosticată cu cancer și după câteva luni de tratamente corpul ei a cedat. 

Luis Enrique demisionase de la națională pentru a se putea ocupa minut cu minute de fiica lui. Acum, după aproape trei luni de la tragedie, selecționerul oferă o lecție de viață pentru toți cei care sunt încercați de astfel de probleme. 

"După tragedia trăită, mi-am dat rapid seama că îmi doresc să revin la viaţa de dinainte, să arăt familiei că viaţa merge mai departe.  Familia mea a fost şi e alături de mine. Am citit mult despre ce înseamnă boala asta, despre ce înseamnă să pierzi pe cineva, despre cum să înfrunţi durerea. Ştim că vom pierde oameni pe care îi iubim de-a lungul vieţii", a declarat Luis Enrique. 

Ulterior, Luis Enrique a tras o concluzie dureroasă. Acesta susține că nu există vreo soluție pentru a înfrunta durerea în astfel de situații. Este foarte important, la fel cum a fost și în cazul lui, să aibă familia aproape. 

"E clar că ordinea firească nu e asta, să-ţi pierzi copilul, dar ştim că persoane dragi vor muri şi nu există o formulă matematică despre cum să înfrunţi durerea. Sunt mândru de forţa întregii mele familii", a spus Luis Enrique.

Magda Vasiliu, trecută și ea printr-o situație dureroasă după ce fiul ei a fost dianosticat cu o boală grea, a transmis după ce s-a aflat de fiica lui Luis Enrique un mesaj trist. Din fericire pentru ea, fiul ei a reușit să înfrunte boala. "Fetița de 9 ani a lui Luis Enrique a murit ieri, după 5 luni de luptă contra cancerului osos. Fusese diagnosticată cu osteosarcom. Banii, relațiile, notorietatea sunt zero în fața bolii...", a scris Magda Vasiliu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro