Mautidi și Rugani, jucătorii de la Juventus Torino, testați din nou pozitiv cu noul coronavirus

Mautidi și Rugani, jucătorii de la Juventus Torino, testați din nou pozitiv cu noul coronavirus © Instagram

Veste tristă pentru fanii Juventus Torino. Daniele Rugani și Blaise Mautidi au fost testați din nou pozitiv cu virusul COVID-19.

Daniele Rugani, fundașul Italian al echipei Juventus Torino și  colegul său, mijlocașul francez Blaise Mautidi, au fost testați din nou pozitiv cu virusul ucigaș din China.

Potrivit presei străine, până la acest moment, cei doi se află în continuare în izolare și nu au fost declarați vindecați.

Daniele Rugani este primul fotbalist din seria A infectat cu noul coronavirus, iar cel de-al doilea este Mautidi. Cel din urmă a precizat la monetul aflării veștii că a contactat virusul COVID-19 că este extrem de optimist.

"Sunt optimist, pozitiv, puternic, am un moral bun. Vom fi mai puternici după această încercare. Să fim disciplinaţi şi uniţi. Sunt optimist, vom reuşi", a scris francezul în mediul online.

De asemenea, și argentinianul Paulo Dybala și logodnica sa Oriana Sabatini au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi se află în carantină, iar atacantul așteaptă acum rezultatul ultimului test pentru a vedea dacă poate fi sau nu declarat vindecat. Din păcate, logodnica sa, la ultimul test efectuat a ieșit din nou depistată pozitiv cu noul coronavirus. 

Lista fotbaliştilor din Serie A infectaţi cu coronavirus îi cuprinde pe Daniele Rugani şi Blaise Matuidi (Juventus), Dusan Vlahovic, Germán Pezzella şi Patrick Cutrone (Fiorentina), Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina , Morten Thorsby, Fabio Depaoli şi Bartosz Bereszynski (Sampdoria).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro