Microbiștii germani sunt în delir! Fotbalul ar putea fi reluat în doar o săptămână

Microbiștii germani sunt în delir! Fotbalul ar putea fi reluat în doar o săptămână © pixabay

Cancelarul german, Angela Merkel, a lăsat să se înțeleagă că anunțul reluării fotbalului va fi făcut oficial mâine, spre bucuria suporterilor. Astfel, sportul va putea fi jucat din nou, de săptămâna viitoare.

Bundesliga ar putea fi redeschisă începând cu data de 15 mai, potrivit Reuters. Anunțul oficial ar urma să fie făcut mâine, 6 mai.

Această veste îmbucurătoare pentru zeci de milioane de fani ai fotbalului intern apare în contextul planului de relaxare a măsurilor impuse de autorități, în vederea opririi răspândirii virusului.

Reluarea fotbalului, dar și alte măsuri, vor urma să fie aplicate gradual și adecvat, după cum au anunțat autoritățile de la Berlin.

Fotbalul german, reluat în doar o săptămână

Astfel, după o întâlnire a liderilor Federației Germane de Fotbal, conducerea de la Berlin propune ca încheierea sezonului fotbalistic să se termine la termen, respectiv la data de 30 iunie.

Cu toate acestea, fanii nu se vor putea bucura pe deplin de relansarea fotbalului. Meciurile ce se vor juca nu vor avea public, ele fiind transmise doar la televizor.

„Consider că proiecția în timp propusă de Federația Germană de Fotbal este plauzibilă și susțin reluarea competiției în mai”, a declarat ministrul d Interne gernam, Horst Seehofer, citat de bilf.de.

Aceste tipuri de meciuri au primit deja și o denumire din partea presei germane, și anume „meciuri-fantomă”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro