Momente de groază în timpul unui antrenament al lui Bayern Munchen! Unul dintre starurile bavarezilor s-a prăbuşit pe teren, iar şedinţa de pregătire a fost suspendată

Fotbaliştii echipei Bayern Munchen, în timpul unui antrenament. © Hepta

Lumea fotbalului din Germania este în stare de şoc, după ce unul dintre starurile lui Bayern Munchen a avut probleme în timpul unui antrenament. Fotbalistul s-a așezat pe gazon, punându-și mâna la inimă. Speriat, antrenorul Niko Kovac (48 de ani) a oprit imediat şedinţa de pregătire.

Francezul Corentin Tolisso (25 de ani) a trecut prin momente grele. Duminică, în timpul antrenamentului, mijlocaşul central s-a oprit brusc și s-a așezat pe gazon. Acesta a resimţit dureri în zona pieptului și își ținea mâna dreaptă la inimă. Mai mult, fotbalistul s-a plâns că avea ameţeli şi că nu mai putea să stea în picioare. 

Temându-se ca jucătorul să nu facă infarct, Niko Kovaci a oprit imediat antrenamentul, iar doctorul echipei, Peter Ueblacker, l-a consultat pe jucător chiar pe teren. Îngrijorați, ceilalți fotbalişti au stat în jurul lor. 

După câteva minute, Peter Ueblacker a plecat cu Corentin Tolisso la cabinet, iar Niko Kovaci a decis să suspende ședința de pregătire.  

Din fericire, Corentin Tolisso și-a revenit. Deocamdată, jurnaliştii din Germania nu au aflat diagnosticul fotbalistului de la Bayern Munchen, însă este cert că acesta nu a făcut infarct. 

Citeşte şi: FOTO / Simona Halep, în vizită la Moscova! Campioana noastră a primit un cadou de peste 50.000 de euro

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / E capricios, dar vrea să fie cel mai frumos! Denis Alibec şi-a schimbat look-ul! Primele imagini cu noua frizură a atacantului

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest