Momentul de reculegere în memoria lui Emiliano Sala, batjocorit de doi suporteri de la Southampton. Ce gest revoltător au făcut aceștia

+4 click pentru
galerie

Momentul de reculegere în memoria lui Emiliano Sala, batjocorit de doi suporteri de la Southampton. Ce gest revoltător au făcut aceștia © hepta.ro

Cardiff, echipa la care se transferase Emiliano Sala înainte de producerea tragediei aviatice a disputat sâmbătă o partidă cu Southampton și, așa cum era de așteptat, echipa galeză a ținut un moment de reculegere în memoria atacantului argentinian. 

Deși fanii lui Cardiff, echipa și întregul staff au tratat cu maximă seriozitate acest moment trist, doi dintre fanii echipei adverse au luat în bătaie de joc momentul de reculegere pentru Emiliano Sala și au făcut un gest care a șocat pe toată lumea.

Mai exact, cei doi bărbați au fost filmați în timp ce mimau mișcările unui avion, uitându-se spre suporterii lui Cardiff. Imediat după episodul batjocoritor, cei doi au fost arestați. 

În urma acestui eveniment, clubul Southampton a emis un comunicat de presă:

"Clubul Southampton confirmă faptul că cei doi fani au fost reținuți de poliție în timpul meciului de sâmbătă, cu Cardiff. Clubul va continua să lucreze cu poliția pentru a identifica orice persoană care a făcut astfel de gesturi către suporterii lui Cardiff. Un astfel de comportament nu are ce să caute la meciule noastre și nu va fi tolerat vreodată pe acest stadion. Clubul va lua o poziție extrem de fermă împotriva oricărei persoane implicate și intenționează să interzică accesul persoanelor identificate", a transmis clubul, prin intermediul unui comunicat.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro