Răsturnare de situație în cazul acuzațiilor de viol aduse lui Cristiano Ronaldo: ”A fost o relație complet consimțită”

Cristiano Ronaldo, vedeta echipei Juventus Torino. © Hepta

Vizat de acuzaţii de viol în Statele Unite ale Americii, Cristiano Ronaldo (33 de ani) ar fi avut o relaţie „complet consimţită” cu Kathryn Mayorga, a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, unul din avocaţii starului echipei Juventus Torino.

„Ronaldo este constrâns să rupă tăcerea”, a afirmat Peter Christiansen, avocatul lui CR 7, într-un comunicat trimis de Gestifute, societatea care gestionează cariera jucătorului lusitan.

„Fotbalistul neagă ferm toate acuzaţiile. Ceea ce s-a întâmplat în 2009 la Las Vegas a fost complet consimţit”, a mai spus apărătorul lui Cristiano Ronaldo, care a adăugat: „Cristiano Ronaldo nu neagă că ar fi acceptat să încheie un acord, dar documentele care susţin că ar conţine declaraţiile domnului Ronaldo şi care au fost reproduse în presă, sunt pure invenţii. Acest acord nu constituie o mărturie. Ronaldo s-a limitat să urmeze sfaturile consilierilor săi pentru a pune punct acuzaţiilor scandaloase la adresa sa şi care îi ruinează reputaţia. Din nefericire, el este implicat în prezent într-un gen de dispută foarte comună în Statele Unite”.

Citeşte şi: Un fotbalist celebru a declanşat un scandal imens! I-a rupt nasul unui cântăreţ, din cauza unei femei

Citeşte şi: FOTO / Sărbătoare în tenisul românesc! Florin Mergea a devenit tată! Prima fotografie cu bebeluşul

Cristiano Ronaldo este acuzat de Kathryn Mayorga, o americană în vârstă de 34 ani, că ar fi agresat-o sexual, pe 13 iunie 2009, în Las Vegas, şi că a exercitat presiune pentru a o face pe aceasta să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro