Răsturnare de situaţie! Ronaldinho, arestat în Paraguay, la scurt timp după ce a fost eliberat

Răsturnare de situaţie! Ronaldinho, arestat în Paraguay, la scurt timp după ce a fost eliberat © arhivă

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ronaldinho! Fostul mare fotbalist şi fratele său, Roberto de Assis, au fost arestaţi vineri seară, în Paraguay, după ce au pătruns în ţară cu paşapoarte false.

Ronaldinho şi-a petrecut noaptea în arest

În primă fază, autorităţile din Paraguay au decis să nu îi pună sub acuzare pe Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Assis şi li s-ar fi dat de înţeles că se pot întoarce în Brazilia. 

Doar că... răsturnare de situaţia! Judecătorul Mirko Valinotti a respins recomandarea procurorilor şi astfel, fostul mare forbalist şi Roberto de Assis au fost arestaţi. Cei doi au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în detenţie.

De asemenea, judecătorul a hotărât ca Ronaldinho şi fratele său să rămână sub urmărire, conform Mediafax.

Fostul forbalist şi fratele său au recunoscut fapta

Ronaldinho şi Roberto de Assis sunt investigaţi după ce au pătruns în ţară cu paşapoarte false. Şi-au recunoscut fapta, însă au precizat în faţa anchetatorilor că au primit documentele "drept cadou", atunci când au sosit în ţară. Omul de afaceri Wilmondes Sousa Lira ar fi fost cel care le-a oferit documentele. Wilmondes Sousa Lira a fost arestat. 

În luan iulie a anului 2019, lui Ronaldinho Gaucho, considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti brazilieni din istorie, i-a fost confiscat paşaportul pentru impozitele şi amenzile pe care nu le-a plătit. 

Fostul mare fotbalist a câştigat Balonul de Aur în 2005. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro