Veste bombă pentru un super fotbalist! Va deveni tată pentru a doua oară!

+4 click pentru
galerie

Veste bombă pentru un super fotbalist! Va deveni tată pentru a doua oară! © Instagram

Bucurie mare pentru un super fotbalist. Va deveni tată pentru a doua oară. El şi partenera sa mai au un copil, care tocmai a împlinit un an, micuţul fiind sărbătorit cu mare fast.

Un jucător de top va deveni din nou tată

Gata, nu vă mai ţinem pe jar şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Suso, celebrul jucător al lui AC Milan, este în culmea fericirii. Iubita lui îl va face, din nou, tată. Vestea cea mare vine la mai puţin de un an de când cei doi au devenit părinţi pentru prima dată.

Suso a fost cel care a împărtăşit bucuria cu fanii săi. El a postat o imagine cu iubita lui şi cu micuţul pe care îl au împreună, alături de o fotografie cu ecografia. De asemenea, Suso a adăugat şi o descriere emoţionantă, prin care anunţă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său.

"Bună! Sunt Alessio şi vreau să vă spun că peste doar câteva luni nu voi mai fi singur la părinţi. Voi avea un frăţior sau o surioară. Mulţumesc, iubita mea Alis, pentru că eşti cea mai bună", este mesajul transmis de Suso, care nu a dezvăluit încă sexul bebeluşului său.

Băieţelul lui Alis şi al lui Suso a împlinit un an

Suso şi Alis Rodriguez sunt mai fericiţi ca niciodată, pentru că peste câteva luni îşi vor strânge la piept pe cel de-al doilea copil al lor. Cei doi au simţit gustul adevărat al fericirii în urmă cu un an, atunci când micuţul Alessio a venit pe lume, iar acum tocmai a avut parte de prima aniversare din viaţa sa. "Prima ta aniversare alături de noi. Ce repede trece timpul. Te iubim mult", a scris Suso pe Instagram.

După ce Suso şi Alis au dat aceste veşti atât de frumoase pe reţelele sociale, fanii au transmis mesaje care mai de care mai frumoase şi mai emoţionante pentru cei doi. De fapt, pentru cei trei. Patru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro