Un tânăr fotbalist a murit în timp ce se antrena, în propria casă! Sportivul avea doar 19 ani

+3 click pentru
galerie

Un tânăr fotbalist a murit în timp ce se antrena, în propria casă! Sportivul avea doar 19 ani © instagram

Un tânăr fotbalist din Italia a murit în tmpul unui antrenament acasă. Acesta avea doar 19 iar iar cei care l-au descoperit au fost chiar părinții acestuia.

Andrea Rinaldi a jucat la Atlanta Bergamo. El a fost internat într-un spital din Varese, fiind spitalizat după ce părinții săi l-au găsit inconștient la domiciliul său, după ce s-ar fi antrenat.

Clubul la care juca, Legnano, a anunțat moartea tânărului de doar 19 ani, ca fiind din cauza unui anevrism cerebral, potrivit Digisport.ro.

„AC Legnano, oraşul şi întregul univers fotbalistic, de toate nivelurile, trăiesc astăzi unul dintre momentele sale cele mai şocante. Andrea Rinaldi, luptătorul nostru, ne-a părăsit. Un anevrism l-a răpit vieţii la 20 de ani neîmpliniţi, în floarea vârstei, cu o viaţă înainte şi cu o carieră ce promitea obiective strălucitoare. O tragedie neaşteptată şi şocantă, imposibil de imaginat”, se arată în comunicatul clubului.

Rinaldi a jucat la Atlanta, apoi la Imolese și Mezzolara. Din august 2019, el făcea parte din echipa clubului Legnană, în liga a patra a Italiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro