VIDEO / Marius Şumudică s-a dat în spectacol, după ce a fost bătut de echipa lui Erdogan! „Uitați-vă aici, am vânătaie pe braţ”

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gaziantep Gazişehir. © Hepta

Gaziantep Gazişehir, formația lui Marius Șumudică, a fost învisă de Istanbul Başakşehir, echipa favorită a președintelui Recep Erdogan, scor 1-2, în cadrul etapei a 7-a din prima ligă a Turciei. La finalul partidei, antrenorul român s-a dat în spectacol.

„Şumi” l-a făcut praf pe „centralul” întâlnirii, nemulţumit de faptul că acesta i-a arătat cartonaşul galben în secunda 75: „Trebuie să îl întrebați de ce mi-a arătat galbenul. Eu am dat mingea, chiar dacă am întârziat puţin repunerea, şi căpitanul lor m-a lovit. Uitați-vă aici, am vânătaie pe braţ! Nu-i problemă că mi-a acordat cartonaş, dar se impunea să-l sancţioneze și pe căpitanul lui Başaksehir. Eu sunt mereu al doisprezecelea jucător al echipei mele, însă, dacă vor să-mi închidă gura, gata, o să stau de-acum liniştit pe bancă! Nu vreau să zic mai multe, pentru că voi fi pedepsit”.

„Arbitrii știu că sunt un antrenor care pune presiune şi îmi dau galbene repede. S-a mai întâmplat cu Göztepe. Daca rămâneam 11 la 11, nu am fi pierdut niciodată meciul ăsta. Noi jucăm totul pe teren, nu primim ajutor de la nimeni, cer să fim respectati. Nu ne-a dat multe faulturi, toate contactele le-a judecat în favoarea adversarilor. De ce se întâmplă asta? Nu ştiu! Poate nu le convine ca Gaziantep să ajungă mai sus”, a mai spus Marius Şumudică.

„Sunt mereu al doispezecelea jucător şi pun presiune, dar dacă vor, o să mă aşez pe bancă”, a încheiat „Şumi”.

Citeşte şi: VIDEO / Momente uluitoare la Napoli! Fanii i-au cerut celei mai sexy jurnaliste din Italia să le arate sânii! Cum a reacţionat diva

Citeşte şi: Suporterii Stelei sunt în doliu! A murit unul dintre liderii galeriei roş-albastre

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest