Bărbații au un motiv în plus să iubească sportul! Cum arată cele mai frumoase iubite de fotbaliști

 

Iubitele de fotbaliști sunt mereu în centrul atenției. Ele își susțin partenerii indiferent de rezultatele meciurilor și, fie că sunt în tribune, fie că îi așteaptă acasă, în fața televizorului, sunt întotdeauna apreciate și admirate.

Iubita lui Ozil, iubita lui Adil Rami, presupusa iubita a lui Cristiano Ronaldo si logodnica lui James Chester sunt doar câteva dintre cele mai frumoase partenere ale sportivilor internaționali.



Amine Gulse este iubita lui Mesut Ozil, starul Germaniei. Frumoasa brunetă are 22 de ani, este născută la Gotheborg, din tată irakian și mamă de origine turcă și a câştigat titlul de Miss Turcia în anul 2014. Cei doi se cunosc de mai mult timp, însă oamenii din jurul lor au negat că cei doi ar avea o relaţie. Ultimele zvonuri spun cu totul altceva. Se pare că cei doi s-au logodit, iar Ozil pare foarte fericit, lucru care poate fi observat destul de ușor și în evoluțiile sale din ultima vreme, fiind într-o formă de excepție. Ozil deține un record inedit în Premier League, unde este primul jucător care oferă cel puțin o pasă de gol în 6 meciuri consecutive.



Sidonie Biemont, iubita lui Adil Rami, este un model cunoscut, asistentă într-un show TV și este asemănată de multe ori cu Kim Kardashian. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, iar tânăra i-a fost alături jucătorului în toate momentele importante. Cei doi își amintesc cu plăcere de ziua în care s-au cunoscut și au declarat că nu ar putea să trăiscă unul fără celălalt.



Elisa De Panicis este un celebru fotomodel din Milano, una dintre fetele cu care Cristiano Ronaldo s-a afișat în ultimele luni, după despărțirea de Irina Shayk. Vedeta și Cristiano Ronaldo s-ar fi cunoscut prin prieteni comuni, pe un iaht în Ibiza, după ce fotbalistul a observat-o în cadrul unui reality show.

Cei doi nu au confirmat relația în mod oficial, însă, întrebată de un reporter italian dacă este vorba despre iubire în ceea ce îl privește pe Ronaldo, Elisa ar fi răspuns „Cum ar putea să nu fie?". Manechinul adoră să pozeze în ipostaze incendiare, iar conturile de pe rețelele sociale sunt pline de fotografii provocatoare. Pe Instagram, Elisa a publicat chiar și un videoclip în care apare topless, la plajă, în timp ce își ungea posteriorul cu cremă de protecție.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest