FOTO / Uite ce familie fericită avea Davide Astori. Ea este femeia care i-a dăruit fostului fotbalist o minunăţie de fetiţă

+7 click pentru
galerie

Davide Astori şi Francesca Fioretti, o familie frumoasă şi îndrăgită © Instagram

O lume întreagă suferă după trecerea în nefiinţă a fotbalistului Davide Astori. Familie, colegi, suporteri, toţi cei care l-au cunoscut sunt îndureraţi de moartea sa prematură.

Cea mai mare suferinţă este, însă, pentru soţia sa, Francesca Fioretti, care îi era alături fotbalistului din 2014. Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din Italia, iar fructul iubirii lor este o fetiţă, Vittoria, în vârstă de doar 2 ani. Cei trei erau foarte fericiţi împreună, iar frumoasa soţie a fostului căpitan al Fiorentinei, Francesca Fioretti posta adesea imagini cu familia pe reţelele sociale.

Francesca Fioretti, care este model şi actriţă, trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Davide Astori, iar totul le mergea din plin. Nimeni nu se gândea vreodată că ar putea avea loc o asemenea tragedie. Francesca Fioretti şi Davide Astori erau doi părinţi iubitori, grijulii şi extrem de mândri de fetiţa lor. Acum nu rămâne decât ca cea mică să-i ducă numele tatălui său mai departe cu cinste pentru a-şi face părintele mândru.

Şefii Fiorentinei au decis în semn de respect pentru fostul lor căpitan ca până la sfârşitul vieţii, Francesca Fioretti, soţia lui Davide Astori, să primească salariul pe care fotbalistul îl câştiga la Fiorentina, 1,3 milioane de euro pe an.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro