Gabriela Szabo, desemnată reprezentanta României la Asociaţia Europeană de Atletism: "Mă bucur. Este o onoare"

Gabriela Szabo a fost desemnată de către  Federaţia Română de Atletism reprezentanta României la alegerile pentru Consiliul Asociaţiei Europene de Atletism.

Gabriela Szabo este foarte onorată de această desemnare şi promite că va dezvolta atletismul pe plan european. "Mă bucură faptul că Federaţia Română de Atletism a decis să-mi acorde onoarea de a reprezenta România în cel mai înalt for de decizie al atletismului european. Am de gând ca în viitorul mandat în calitate de membru al Consiliul Asociaţiei Europene de Atletism să contribui la dezvoltarea atletismului pe plan european, atât prin sensibilizarea factorilor de decizie, cât şi prin propuneri de programe de conştientizare a publicului larg. Atletismul este o mişcare sportivă de tradiţie în România, iar noi, ca foşti atleţi, avem datoria să-l susţinem şi să contribuim la dezvoltarea sa. Mă bucură faptul că voi putea continua proiectele sportive la nivel european şi le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată", a declarat Gabriela Szabo, conform Mediafax.

Gabriela Szabo este unul dintre cei mai mari atleţi ai României, care a dus numele ţării noastre dincolo de hotare. Ea se poate bucura cu numeroase medalii şi premii, iar în prezent ocupă funcţia de Ministru al Tineretului şi Sportului.

L.F.

Foto: jurnalul.ro

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro