Gafă monumentală! Handbalistele de la CSM Bucureşti, „otrăvite” din inconştienţă!

Tristeţe în tabăra echipei CSM Bucureşti. © Hepta

Handbalistele de la CSM Bucureşti au încheiat turneul Final Four de la Budapesta pe locul 3, după ce au pierdut cu Vardar Skopje (33-38) şi s-au impus în faţa lui Buducnost (26-20). După prima partidă, oficialii clubului nostru le-au acuzat pe gazde de lucruri necurate.

Președintele lui CSM București, Bogdan Vasiliu, a dezvăluit că patru dintre jucătoarele lui Per Johansson au acuzat stări de vomă după micul dejun servit în Ungaria în ziua partidei cu Vardar. ”Nu știu ce au pus prin mâncare sau apă, dar patru jucătoare de-ale noastre au vărsat toată ziua”, a afirmat şeful grupării bucureştene. Cele patru sportive care au avut probleme au fost Grubisic, Gullden, Ayglon şi Simone Bohme.

În ciuda afirmaţiilor lui Vasiliu, oficialii de la CSM Bucureşti au comis o eroare impardonabilă, nedemnă campioanei en-titre a Europei. De regulă, atunci când urmează să evolueze în străinătate, formaţiile de top preferă să aducă de acasă mâncarea şi apa sportivilor.

Acest lucru nu reprezintă o noutate în lumea sportului, fiind o practică veche. De exemplu, în 1986, când fotbaliştii Stelei au disputat finala Cupei Campionilor Europeni la Sevilla, contra Barcelonei, şefii grupării militare au decis să aducă din România hrana şi băutura jucătorilor. Astfel, oficialii stelişti au comandat mâncarea de la fosta fabrică din Popeşti-Leordeni.

„Pentru deplasarea de la Sevilla, cei de la Steaua au solicitat ca fabrica noastră să se ocupe de mâncarea fotbaliştilor. Mai mult, înainte ca hrana să fie ambalată, oficialii clubului au trimis câteva persoane care au gustat fiecare preparat în parte. Pur şi simplu au vrut să se asigure că jucătorii nu vor avea de suferit. Nu înţeleg de ce, după atâţia ani, CSM Bucureşti nu a urmat exemplul celor de la Steaua. Dacă făceau la fel, astăzi nu mai discutam despre faptul că jucătoarelor li s-a pus ceva în mâncare sau în apă”, ne-a declarat un fost şef al fabricii de la Popeşti-Leordeni.

Informaţia a fost confirmată şi de Gabi Balint, unul dintre componenţii echipei de aur a Stelei: „Pentru asta l-am adus special pe nea Tănase, master-chef-ul nostru, cu tot cu proviziile românești din dotare. Nea Tănase a gătit supă, ceafă de porc cu cartofi prăjiți și salată verde cu roșii. Toate aduse de acasă. Nicio urmă de vreun ingredient spaniol”.

Ne-au sabotat maghiarii? Au greşit oficialii clubului nostru? Acestea sunt întrebările care rămân în urma unui vis neîmplinit: Liga Campionilor, din la Bucureşti.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro