Gică Hagi a dezvăluit planurile pe care le are în fotbal! Obiective uriaşe pentru „Rege”

Gică Hagi (51 de ani) a dat cărţile pe faţă, într-un interviu acordat reputatului jurnalist italian Gianluca Di Marzio. „Relege” i-a dezvăşuit „macaronarului” planurile pe care le are în atât la Viitorul Constanţa, cât şi în cariera de antrenor. Articolul ziaristului din Italia a fost intitulat „Viitorul, miracolul României”.

„Proiectul a început odată cu momentul în care m-am lăsat de fotbal. Am vrut să construiesc o academie mare pentru că aveam mare nevoie de investiții în tinerii din România. Eu îmi doresc să revenim la perioada de glorie din 1990-1994. Am intrat cu echipa în liga a 4-a și acum suntem pe primul loc în Liga 1. Viitorul înseamnă viitor, iar tinerii sunt pilonii pe care se sprijină proiectul", i-a declarat Gică Hagi lui Di Marzio.

"Regele" a mai spus că obiectivul său ca antrenor este să preia o echipă puternică din Europa. Fostul lider al „Generaţiei de Aur” nu şi-a luat gândul de la echipa națională: „Vreau să preiau o echipă de top din Europa și să câștig un trofeu european. După aceea vreau să antrenez echipa națională. Nu știu când se va întâmpla asta sau în ce țară, dar acestea sunt obiectivele din cariera mea și voi da totul pentru a le îndeplini”.

SURSA FOTO: Academia "Gheorghe Hagi"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro