Gică Hagi, veste proastă pentru fanii sportului, în pandemie de coronavirus: „Acest sezon e compromis, e o criză mondială”

Gică Hagi, veste proastă pentru fanii sportului, în pandemie de coronavirus: „Acest sezon e compromis, e o criză mondială” © Hepta

Pandemia de coronavirus continuă să aibă efecte negative asupra întregii omeniri. Această problemă este tratată cu maximă seriozitate și de oamenii din lumea sportului. Iată ce mesaj a transmis Gică Hagi, în criza cauzată de virusul ucigaș din China.

Gică Hagi le-a dat o veste proastă iubitorilor sportului. Acesta a anunțat că a lăsat în urmă Liga 1 și că acest sezon este unul compromis din cauza apariției virrusului ucigaș din China. Tot el a mărturisit că jucătorii se vor confrunta cu o mare problemă în legătură cu salariile.

Antrenorul Viitorului a mai declarat că în aceste condiții, ale unei „crize mondiale”, bugetul cluburilor va fi înjumătățit.

„Gata cu Liga 1! Acest sezon e compromis! Să ne gândim la ce facem în următorul sezon, e o criză mondială. E în toată lumea, trebuie gândit foarte serios ce facem de la anul încolo.

Eu cred că toate cluburile din lume vor diminua bugetul cu 50%. Jucătorii sunt acasă, le-au fost date exerciții pentru pregătire fizică. Zoua și de Nooijer au plecat”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

Ținând cont de situația dificilă atât din țara noastră, cât și din alte țări, Gică Hagi a avut un mesaj puternic pentru oameni: ”stați în casă și respectați regulile”.

În  continuare, Gică Hagi a declarat că din cauza pandamiei de Covid-19, fiul lui a venit acasă.

„Ianis a venit acasă, e cu noi. Îi îndemn pe toți românii să stea în casă și să respecte regulile", a mai spus Gică Hagi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro