Gică Popescu a acceptat să se întoarcă în fotbal! Premierul Mihai Tudose i-a oferit o funcție importantă!

Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei. © Hepta

Gică Popescu (50 de ani) a acceptat să fie consilierul pe probleme legate de sport al premierului Mihai Tudose. În plus, fostul mare fotbalist de a fost desemnat manager de proiect pentru EURO 2020.  Olteanul se va ocupa de problemele legate de organizarea meciurilor găzduite în București.

”Vă dau o veste nemaipomenită. După aproape o lună de gândire, după ce a studiat dosarul de candidatură pentru Euro 2020, Gică Popescu a acceptat să fie consilierul meu în problema EURO 2020. Probabil știți, dosarul are cam un metru înălțime dacă pui toate actele unele peste altele! Am zis să căutăm pe cineva care să pricepe să organizeze fotbal. L-am găsit pe Gică Popescu”, a declarat, pentru Antena 3, Mihai Tudose.

Citește și: Veste uriaşă pentru Simona Halep! Garbine Muguruza, principala urmăritoare a sportivei noastre, a păţit-o la Sydney!

Citește și: AUSTRALIAN OPEN / Legendarul John McEnroe i-a găsit punctul slab Simonei Halep! “ Vom vedea dacă va reuși cineva să profite de această fisură a ei”

Șeful de la Palatul Victoria l-a implicat în proiect și pe Gică Hagi: ”I-am chemat la început lunii decembrie la Guvern, pe Hagi și pe Popescu. Erau timizi. Le-am zis că nu e cazul, că noi le datorăm noi. De noi n-a auzit nimeni în lumea, de Popescu și de Hagi a auzit. Eu cred că atunci când atunci Gică Popescu se va duce la doamna primar general Firea, va ști ce să discute”.

 Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro