VIDEO / Gică Popescu nu mai are nicio speranță cu fotbaliștii actuali! ”Nivelul la care am fost noi...”

Gică Popescu © Sursa foto: hepta

Gică Popescu nu mai are nicio speranță pentru fotbalul românesc, iar fotbaliștii din ziua de azi nu vor ajunge la nivelul la care a fost generația lui, consideră el.

Fostul căpitan al Naționalei a vorbit despre începuturile sale în fotbal, dar și despre situația actuală a fotbalului românesc într-un interviu inedit.

”Exigenţele fotbalului mare sunt foarte, foarte mari şi din păcate ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc nu ne dă mari speranţe că vom ajunge în curând să avem jucători la nivelul la care am fost noi. Asta cu Generaţia de Aur este o chestiune destul de delicată pentru că atâta timp cât în fotbalul nostru nu se întâmplă lucruri importante şi nu sunt proiecte în urma cărora să se nască o Generaţie de Aur, mi-e teamă că vom aştepta mult timp de acum încolo.”, a declarat Gică Popescu pentru Antena Stars.

 

Gică Popescu nu a ezitat să povestească și despre prietenia pe care o are cu Gică Hagi și a declarat că și-ar dori să fie câșigat campionatul de către prietenul lui. ”Întotdeauna am spus că mi-ar face o mare plăcere să lucrez cu Gică. De fapt, întreaga noastră a coincis. Am jucat la multe lucruri împreună, la Steaua, la Barcelona, puteam să fac lucrul acest încă de acum doi ani de zile, dar nu am dorit să lucrez alături de Gică pentru că aveam alte proiecte. Eu m-aş bucura enorm să câştige acest campionat pentru că o merită din plin, este o echipă frumoasă, este o echipă cu foarte mulţi jucători tineri, este un exemplu despre cum ar trebui să funcţioneze fotbalul în România şi cred că acest lucru ar fi benefic nu neapărat pentru el, pentru cariera lui de antrenor, ci pentru fotbalul românesc.”, a mai declarat Gică Popescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro