Gigi are o nouă echipă. Vezi care este ultimul unsprezece al lui Becali

+2 click pentru
galerie

Gigi Becali a renunţat la formaţia din Ghencea pentru o echipă care i-ar putea aduce mult mai multe satisfacţii. Cei unsprezece se află de o săptămână la Bucureşti unde au făcut toate demersurile pentru o întrevedere cu latifundiarul.

Este vorba despre o delegaţie de călugări de la Muntele Athos, centrul monahismului creştin ortodox. 

Prea-cuvioşii l-au binecuvântat pe Gigi chiar la Penitenciarul Jilava, în timpul slujbei de duminică, după cum a declarat avocatul Pavel Abraham, pentru un post de televiziune.  "Aceşti călugări nu au ieşit de peste 10 ani din Muntele Athos. Au venit special pentru a se adresa autorităţilor, pentru a propune soluţii în favoarea domnului Becali. Danşii fac apel la clemenţă, la bunătate în aplicarea legii, în a respecta drepturile domnului Becali de a avea contact cu cei din afara. În măsura în care îmi va da mandat şi voi avea binecuvântarea călugarilor, voi oferi noi informaţii", a declarat Abraham, susţinând că cei 11 călugări sunt veniţi în România de o săptămână.
Avocatul a precizat că slujba oficiată duminică la penitenciarul Jilava "a fost aprobată dinainte, cu binecuvântarea şi aprobarea Patriarhiei, nu doar pentru domnul Gigi Becali, ci pentru toţi cei de acolo, şi a fost făcută ca urmare a personalităţii deosebite a domnului Becali".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro