„Guriţă” se lasă greu! Condiţiile lui Cosmin Contra pentru a rămâne la Dinamo!

+2 click pentru
galerie

Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo. © Hepta

Situaţia este din ce în ce mai dificilă pentru oficialii clubului Dinamo. Cosmin Contra (41 de ani) vrea să îşi continue cariera de antrenor la gruparea din „Ştefan cel Mare”, însă nu în orice condiţii. „Guriţă” i-a transmis patronului Ionuţ Negoiţă pretenţiile sale.

După ce în urmă cu mai puţin de o lună a afirmat clar că „Trebuie să facem transferuri și să îmbunătățim infrastructura. La o echipă nu contează doar salariile, ci și celelalte lucruri ce țin de dezvoltare”, Cosmin Contra a trecut la acţiune.

Nemulţumit de componenţa lotului actual al „câinilor roşii”, tehnicianul i-a cerut şefului dinamovist că are nevoie de jucători de valoare. Contra vrea în „Ştefan cel Mare” şase fotbalişti de top.  

În plus, pentru a continua la Dinamo, „Guriţă” l-a informat pe Negoiţă că refacerea bazei de pregatire a „câinilor roşii” reprezintă o prioritate. „Nu vă cer să avem condiţii precum cele din Anglia, dar măcar să avem un centru de pregătire aşa cum este cel de la Viitorul lui Gică Hagi”, i-ar fi spus Contra patronului grupării roş-albe.

În plus, „Guriţă” a solicitat ca jucătorii importanţi să nu fie vânduţi rivalelor din Liga I: „Ştiu că Gigi Becali le dă târcoale băieţilor noştri, dar nu mi se normal ca Dinamo să o întărească pe FCSB. Eu vreu să fiu peste ei! Nu accept ca fotbaliştii noştri să fie cedaţi acolo”.

La auzul acestor dorinţe ale lui Contra, Ionuţ Negoiţă a cerut un timp de gândire. Singura promisiune clară pe care patronul lui Dinamo i-a făcut-o antrenorului este cea legată de salariu. Finanţatorul i-a spus lui „Guriţă” că, dacă acceptă să rămână în „Ştefan cel Mare”, va beneficia de o creştere salarială lunară în valoare de 50 la sută. Astfel, remuneraţia tehnicianului ar urma să primească 15.000 de euro pe lună.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro