Hagi ar putea fi șocat dacă vorbește cu Prințul Albert de Monaco! Vezi ce cuvinte știe acesta în limba română și cine l-a învățat toate ”nenorocirile”

Gică Hagi, cel mai valoros jucător român de fotbal al tuturor timpurilor, va primi azi, la Monte Carlo, trofeul „Golden foot”, echivalentul Oscarului în fotbal. La festivitatea la care va fi prezent şi Prinţul Albert de Monaco, Hagi ar trebui să fie cu băgare de seamă şi să nu vorbească în limba română. Ar putea avea o surpriză de zile mari chiar din partea Prinţului Albert.


Ilie Năstase a fost una dintre primele personalităţi sportive din România care s-a bucurat pentru trofeul pe care Gică Hagi îl va primi la Monte Carlo. Ilie, care nu a putut fi prezent alături de bunul său prieten la acest eveniment, a ţinut să îl avertizeze în stilul său inconfundabil pe Gică Hagi în privinţa cuvintelor pe care „Regele” le-ar putea rosti în limba română.

Albert ştie multe cuvinte şi expresii în limba română. Majoritatea sunt prostii. Le-a învăţat de la mine. De fiecare dată când ne vedem, ne amuzăm pe această temă. Aşa că, Gică, s-ar putea să aibă o surpriză auzindu-l pe Prinţul Albert vorbind româneşte. Știe toate înjurăturile, eu l-am învățat”, a ţinut să precizeze Ilie Năstase pentru Synews.ro.

Citeşte şi:

Ilie Năstase recunoaşte că nu se pricepe, dar niciodată nu s-a certat cu Brigitte din cauza asta! Vezi schema care îl scoate din orice încurcătură!

VIDEO! Secretul păzit cu sfințenie al Brigittei! Ce face soția lui Ilie Năstase când crede că nu o vede nimeni


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro