I-am aflat secretul lui Gigi Becali! Omul misterios care îl ajută din umbră pe latifundiar!

+2 click pentru
galerie

Gigi Becali, patronul clubului FCSB. © Hepta

Încurcate mai sunt căile fotbalului, mai ales atunci când la mijloc se află Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nu vrea să accepte că FCSB a pierdut titlul de campioană a României în dauna Viitorului lui Gică Hagi, deşi a învins formaţia dobrogeană în două dintre cele patru confruntări directe din Liga I şi a terminat play-off-ul la egalitate de puncte cu echipa „Regelui”.

Decis să îşi caute dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, patronul grupării roş-albastre a primit o veste excelentă. Liga Profesionistă de Fotbal a trimis spre aprobare Comitetului Executiv al FRF clasamentul play-off-ului Ligii I, fără să aştepte terminarea campionatului. Prin acest demers al LPF, „Războinicul Luminii” a primit garanţia că răspunsul TAS va veni înainte de 14 iulie, atunci când la UEFA se vor trage la sorți meciurile din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor.

Viitorul Constanţa a contestat demersul LPF: „Decizia Ligii Profesioniste de Fotbal de a transmite Comitetului Executiv al FRF, spre aprobare, clasamentul echipelor care au participat în Play-Off fără să aștepte terminarea campionatului este surprinzătoare și în neconcordanță cu dispozițiile regulamentare. Este surprinzătoare întrucât la primirea unei solicitări din partea altui club a procedat în mod diferit față de anii precedenți și a transmis, spre aprobare, un clasament incomplet al unei competiții care încă se află în desfășurare”.

Dar cum s-a ajuns ca gruparea lui Gigi Becali să primească acest sprijin neaşteptat din partea Ligii? Întâmplarea face ca Justin Ştefan, secretarul general al forului condus de Gino Iorgulescu, să fie un fost angajat al clubului FCSB. Între 2013 şi 2015, oficialul LPF a ocupat funcţia de administrator al clubului roş-albastru, înlocuidu-l pe Teia Sponte. Mai mult, Justin Ştefan este finul lui Valeriu Argăseală, nimeni altul decât preşedintele celor de la FCSB.

Ştefan s-a implicat şi în scandalul pe care Gigi Becali îl are cu CSA Steaua. După ce echipa „Războinicului Luminii” a renunţat la denumirea de „Steaua” şi a devenit FCSB, secretarul general al LPF a avut o reacţie favorabilă acesteia. „Nu cred că Steaua poate fi retrogradată. Un astfel de scenariu, după mine, nu poate fi aplicat”, a spus oficialul forului păstorit de Iorgulescu, deşi formaţia lui Becali a făcut această schimbare de nume în timpul competiţiei, lucru interzis de regulament.

După toate acestea, există voci în lumea fotbalului care susţin că Justin Ştefan se află în spatele deciziei Ligii de a trimite spre aprobare Comitetului Executiv al FRF clasamentul play-off-ului Ligii I înainte de terminarea play-out-ului. Oare aşa să fie? Oare oficialul LPF este omul din umbră al lui Gigi Becali? Au sau nu au dreptate cârcotaşii? Noi nu putem să spunem asta! Doar cei implicaţi pot să răspundă acestor întrebări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro