Ionuţ Iftimoaie le-a dat fanilor vestea. Totul are legătură cu familia sa: "Căsniciile de lungă durată, astăzi, nu mai sunt la modă"

Ionut iftimoaie, si familia sa / Foto: Facebook

Fostul luptător de K1 şi-a postat o imagine cu un mesaj pe contul său de socializare, unde le-a spus prietenilor virtuali cât de fericit este pentru că a avut norocul să îşi întâlnească femeia potrivită  în viaţă.

Ionuţ Iftimoaie este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. A reuşit să fie apreciat datorită rezultatelor obţinute pe plan profesional, dar şi pentru faptul că are o familie ce îi este alături la bine şi la greu, în fiecare clipă din viaţa sa. Pentru a le arăta prietenilor virtuali cât de fericit şi norocos se simte, sportivul şi-a postat un mesaj cu o imagine pe contul său de socializare: "Timpul trece şi uite aşa am ajuns la anul cu numarul zece. Căsniciile de lungă durată astăzi nu mai sunt la modă. Ştiu asta însă eu insist şi-o fac pentru că nu-mi imaginez viaţa fără ei! Sunt constient că fără o soţie ca Maria mi-ar fi fost imposibil să fiu ce sunt şi să am ce am! Ţie îţi multumesc Doamne pentru binecuvâtările tale ! La mulţi ani nouă celor care credem în taina căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie!"

Ionuț Iftimoaie este un kickboxer român. Numele său de ring este Ivan Drago. Are o înălțime de 1,87 m și o greutate de 102 kg. Ionuţ Iftimoaie are trei copii. Doi băieţi cu actuala soţie - Nicole, Nickolas, şi o fetiţă, pe nume Liza, rezultată în timpul primei căsnicii. Ionuţ Iftimoaie îşi dorea de mult timp al treilea copil cu soţia sa. Cei doi sunt căsătoriţi de opt ani.

CITESTE SI:

Ionuţ Iftimoaie, tătic pentru a patra oară! Cum arată soţia luptătorului, în ultima lună de sarcină

Ionuţ Iftimoaie şi-a dus fetiţa acasă! Cum a fost primită micuţa Ioana de cei trei frăţiori ai săi

O.P.

Sursa foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro