Mama lui Gigi Becali vorbeşte despre suferinţa care o macină: "Fiul meu nu este vinovat cu nimic! Mă rog zi şi noapte pentru el"

După ce a donat o sumă infimă pentru el, dar semnificativă pentru restul muritorilor, 180.000 euro, pentru restaurarea bisericii „Sfânta Treime” din Ghencea, Gigi Becali a fost decorat de către Patriarhul Daniel.

Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. În lipsa patronului Stelei, mama acestuia a participat la ceremonie. Emoţionată şi deosebit de afectată de ce i se întâmplă fiului ei, doamna Becali a vorbit de suferinţa care o macină.

"Fiul meu nu este vinovat cu nimic. Este strigător la cer ce se întâmplă. Toate au fost achitate, le-au deschis din nou. Pentru ce să facă închisoare? Pentru binefaceri, nu?  Îi doresc de ziua lui să aibă sănătate şi încredere în Dumnezeu, în Sfânta Treime şi în Maica Domnului. Am primit mesaje de încurajare din toată ţara. Toată ţara regretă ce se întâmplă cu el. Nu e vinovat cu nimic. Aşteptăm să-l elibereze pentru că nu e vinovat. Mă rog zi şi noapte pentru el", a declarat mama lui Becali pentru România TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro