Maria Şarapova, marcată de moartea lui Kobe Bryant. Cum a fost influenţată decizia sportivei de a se retrage din tenis

Maria Şarapova, marcată de moartea lui Kobe Bryant. Cum a fost influenţată decizia sportivei de a se retrage din tenis © Instagram

Rusoaica a declarat pentru New York Times că moartea fostului jucător de baschet într-un cumplit accident aviatic, a întărit şi mai mult decizia ei de a se retrage din lumea sportivă.

Maria Şarapova, profund îndurerată de pierdea lui Kobe Bryant

„Urma să ne întâlnim la trei zile după accident. Sunt de părere că uneori noi părem mai importanţi decât viaţa din cauza a ceea ce facem, însă toată lumea este atât de fragilă. Uneori se întâmplă ca viaţa să ne deschidă ochii larg şi să vedem clar ce contează cu adevărat, aşa că acela a fost un moment în care am reflectat şi eu asupra viitorului meu“, a declarat rusoaica, fost număr unu mondial, citată de Eurosport.

Fosta mare tenismenă a decis să pună punct carierei de 19 ani din sport, într-un moment în care se afla pe locul 373 mondial. 

Maria Şarapova a revenit pe teren după o suspendare de 15 luni, din cauza unui scandal în care a fost acuzată de dopaj. 

De la revenirea din 2017, Şarapova a mai câştigat doar un trofeu, la Tianjin, reuşind să ajungă pe locul 21 în topul celor mai buni jucători din lume. Din păcate, ea nu a rămas pentru mult timp pe acea poziţie.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro