Mesajul lui Becali din închisoare! "A insistat să spună asta"

+2 click pentru
galerie

Gigi Becali a hotărât cine se va afla la cârma clubului din Ghencea în lipsa lui. Hotărea a luat-o azi în timpul întâlnirii cu managerul FC Steaua, Mihai Stoica şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

"Am de transmis două mesaje din partea lui Gigi. Primul este că Steaua va fi condusă de Laurenţiu Reghecampf şi de mine cu putere maximă. A insistat să spun asta. Nimeni, nici măcar oameni din familia lui, nu are voie să se bage. Nimeni nu are nicio putere deasupra noastră, iar dacă cineva vorbeşte despre Steaua o face în nume propriu. Al doilea mesaj este următorul: se va ţine de cuvânt şi îşi va respecta cuvântul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. În rest, orice întrebare îmi puneţi răspunsul este acelaşi: Gigi Becali se cheamă el", a declarat Stoica la ieşirea din penitenciar.

Stoica şi Reghecampf l-au vizitat, joi, la prânz, pe Gigi Becali, întâlnirea dintre cei trei durând aproximativ o oră şi 15 minute.
George Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro