Mihai Neșu și Dorin Goian, gest de mare omenie în plină pandemie! Cum ajută aceștia o familie defavorizată din Suceava

Mihai Neșu și Dorin Goian, gest de mare omenie în plină pandemie! Cum ajută aceștia o familie defavorizată din Suceava © Facebook

Mihai Neșu și Dorin Goian și-au manifestat solidaritatea printr-un gest demn de lăudat. Iată cum au ajutat cei doi o familie defavorizată din Suceava!

Dorin Goian este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România. De-a lungul carierei sale, acesta a ajutat de mai multe ori familiile nevoiașe din județul Suceava. Acum, acesta scoate la licitație 60 de minute din timpul lui pentru a-i da un antrenament privat câștigătorului. Suma de bani obținută după licitaie va ajunge la o familie săracă din județ.

„Dorin Goian (...) are o idee fabuloasă: își donează și timpul (60 minute) oferind un antrenament privat. Trebuie să fie o experiență fenomenală să te antreneze și să-ți explice secretele, tehnici și tactica fotbalului căpitanul naționalei României. El face asta pentru Bucovina! Cu banii din licitație vom sprijini o familie foarte amărâtă cu mulți copii, afectată crunt (și suplimentar) de Coronavirus (medicamente, laptopuri, tabletă)”, a spus Ștefan Mandachi, potrivit ziardesuceava.ro.

Dorin Goian nu este singurul om din fotbal care își exprimă altruismul în pandemie. La rândul său, Mihai Neșu vrea să ajute. Fostul fotbalist oferă o donație specială, un tricou ce va ajunge în posesia câștigătorului „ora de antrenament cu Goian”.

Licitație se va termina mâine seară, la ora 23.59, iar antremanentul oferit de Dorin Goian se va desfășura după ce va trece pandemia de COVID-19.

„Un bonus extraordinar este oferit de colegul lui Goian de la națională și de la Steaua, Mihai Neșu (după părerea mea, cel mai bun fundaș stânga din țara asta de când mă uit eu la fotbal). Neșu știe mai bine ca oricine ce înseamnă suferința. El ne oferă tricoul lui, care va fi primit de cel care câștigă antrenamentul cu Dorin Goian!!!

Sau o luăm invers, poate-i mai bine: căștigi tricoul lui Neșu și BONUS antrenamentul cu Goian!!!

Antrenamentul poate fi oferit oricând după ce trece pandemia, la alegerea câștigătorului. Licitația se încheie JOI seara, avem doar o zi să licităm, ora 23:59”, a mai spus Ștefan Mandachi, conform sursei menționate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro