Secretele neştiute din dormitorul "Generaţiei de Aur"! Miodrag Belodedici i-a furat iubita lui Gabi Balint

Generaţia de aur a fotbalului românesc ascunde secrete de dormitor foarte interesante. Bunăoară, doi dintre cei mai cunoscutţi fotbalişti de la echipa Naţională şi de la Steaua, prieteni foarte buni, şi-au pasat iubita de la unul la altul. Mai precis, Miodrag Belodedici şi Gabi Balint au iubit aceiaşi femeie, Sandra.

În 1986, Gabi Balint s-a îndrăgostit de po tânără blondă pe nume Sandra. Idila dintre ei mergea foarte bine doar că la doar un an an după ce s-au îndrăgosti a intrat pe fir cel mai bun prieten al lui Balint, Miodrag Belodedici. În toamna lui 1987, Belodedici petrecea ore în şir în preajma Sandrei sub pretextul că sunt prieteni. Când a aflat de aceste conversaţii sau de întâlnirile pe furiş în oraş ale Sandrei cu Belodedici, Gabi Balint s-a înfuriat la maxim. Cei doi fotbalişti s-au certat foarte tare iar surse din acea perioadă susţin că doar Hagi i-a putut împiedica să nu se bată la propriu.

Întâmplător sau nu, în ianuarie 1988, Belodedici a ales să emigreze în Iugoslavia şi, cine credeţi că l-a urmat? Chiar Sandra, femeia pentru care se certase cu Balint. De altfel, Belodedici şi Sandra s-au şi căsătorit în exil şi câţiva ani mai târziu au devenit şi părinţii unei fetiţe pe nume Zandalee.

Doar că, după zece ani de căsnicie, Sandra a depus actele de divorţ iar acum, Belodedici a rămas şi fără nevastă şi fără prietenia lui Balint.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro