Nicio zi fără emoţii pentru Gigi Becali! Armata îi pregăteşte, în mare secret, lovitura de graţie

Se strânge laţul pentru Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua Bucureşti. Reprezentanţii Armatei nu vor să dea niciun pas înapoi în lupta pentru cel mai important brand din sportul românesc. În mare secret, “militarii” îi pregătesc lovitura de graţie latifundiarului din Pipera.

Prin vocea juristului Florin Talpan, MapN-ul a anunţat că va deschide noi procese în justiţie, cu scopul de a-l deposeda pe “Războinicul Luminii” de palmaresul obţinut în perioada 2003-2016, dar şi de a i se interzice acestuia dreptul de a mai folosi denumirea de FCSB. Toate acestea după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis ca gruparea patronată de Becali să nu mai poarte numele “Steaua Bucureşti”.

Planul celor de la CSA Steaua este unul mult mai elaborat. Deşi roş-albaştrii au anunţat că vor înfiinţa o echipă de fotbal, la nivel de seniori, care urmează să evolueze din vară în Liga a IV-a, sub antenta supraveghere a lui Marius Lăcătuş, numit în funcţia de director tehnic, ţinta “militarilor” e alta.

Conform surselor Spynews.ro, Armata doreşte ca echipa din Ghencea să intre direct în Liga I. Chiar în locul Stelei finanţate de Gigi Becali! Din acest motiv, MapN-ul vrea să continue demersurile din justiţie. Generalii mizează că, odată ce vor câştiga definitiv şi irevocabil litigiile legate de palmares, nume şi de daunele financiare pentru folosirea ilegală a mărcii “Steaua”, accesul în prima ligă va deveni facil, Liga şi Federaţia fiind obligate să accepte clubul “militar” în eşalonul de elită al fotbalului nostru.

Dispută internaţională

În ciuda planului bine pus la punct de CSA Steaua, Gigi Becali nu vrea să se dea bătut. Milionarul Piperei este decis să meargă la Curtea Europeană de Justiție, pentru a recupera dreptul de utilizare a numelui “Steaua”, dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va menţine hotărârea pronunţată de Curtea de Apel.

“Voi merge până la Curtea Europeană de Justiție. Să văd eu ce judecător va mai spune că zăpada e neagră! Judecătorul va plăti! Ce, credeți că judecătorul nu știe că asta este echipa Steaua și că nu se poate schimba numele de la Registrul Comerțului”, a anunţat latifundiarul.

Până la această soluţie internaţională, clubul lui Becali are dreptul să depună recurs la Înalta Curte, în maximum 30 de zile, de la data la care magistraţii Curţii de Apel s-au pronunţat. Instanţa superioară trebuie să dea un verdict în maximum 30 de zile de la depunerea apelului.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro