O nouă nenorocire în familia lui Gigi Becali. Medicii au pus diagnosticul: CANCER

Problemele din familia latifundiarului din Piepera parcă nu se mai termină. Familia lui Gigi Becali se confruntă din nou cu mari probleme. Doi dintre apropiaţii patronului de la Steaua au primit veşti proaste din partea medicilor.

Vărul lui Becali, Virgil suferă de diabet, iar soţia acestuia trece prin clipe foarte grele, medicii punându-i un diagnostic sumbru: cancer. „Nea Virgil şi soţia dânsului se confruntă cu mari probleme medicale, iar el a preferat în ultimul timp să se ocupe de sănătate. A încercat pe cât a fost posibil să nu se afle situaţia în care au ajuns el şi soţia", scrie Fanatik.ro.

Virgil Becali şi partenera sa de viaţă se află sub tratament bazându-se şi pe sprijinul prietenilor. „Nea Virgil a încercat, pe cât a fost posibil, să nu se afle nici de problemele sale medicale, dar mai cu seamă nici de cele ale soţiei. Însă, pe măsură ce boala acesteia avansa, lumea a aflat că partenera de viaţă a vărului patronului Stelei are cancer! Am auzit că a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, iar starea de sănătate nu este deloc bună. La acestă oră, este supusă mai multor tratamente, iar membrii familiei nu şi-au pierdut speranţa. Foarte mulţi prieteni au aflat de problemele lor de sănătate şi toţi speră să treacă cu bine peste acestea”, au dezvăluit apropiaţii pentru Fanatik.ro .

A făcut puşcărie

Fostul patron al echipei Steaua a primit cu execuţie o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

Citeşte şi

EXCLUSIV Sătul de minciunile despre Gigi Becali, "Cancelarul" are un mesaj pentru presă: "Terminaţi cu prostiile!"

Gigi Becali, vizitat la închisoare de Luţu şi vărul său, Virgil Becali


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro