Pe asta sigur n-o ştiaţi! Gigi Becali a înjurat-o pe soţia lui Hagi şi a sărit s-o bată! Ghici cum a reacţionat 'Regele"

Procesul de divorţ dintre Gheorghe Hagi şi prima lui soţie, Leni Celnicu a fost unul cu scântei. Cei doi s-au căsătorit în 1990 şi s-au despărţit după numai doi ani, însă procesul efectiv s-a terminat abia în 1995. Pe parcursul celor trei ani de divorţ scandalurile dintre Hagi şi fosta soţie s-au ţinut lanţ.


În 1994, la un meci al echpei Naţionale, Leni Celnicu a venit la vestiarele stadionului Ghencea, acolo de unde urma să iasă Hagi, şi cu ajutorul lui George Stanca a vrut să vorbeascp cu fostul soţ şi mai mult să se împace.
Ce a urmat a fost un scandal de nedescris cu Giovani Becali în prim plan.  Sursele vremii susţin că Giovani a îmbrâncit-o pe Leni , a sărit la bătaie cu Stanca şi i-a scuipat pe toţi ceilalţi. Nu departe de eveniment ar fi fost şi Gigi Becali, vărul lui Giovani şi prieten al lui Gică Hagi. Gigi nu era implicat în fotbal pe atunci dar se "învârtea" în cercurile fotbaliştilor fiind poreclit de Hagi şi prietenii lui "Ţânţaru". Şi ca să-şi arate susţinerea faţă de prietenul Hagi, Gigi Becali a apărut, imediat după acest incident, la tribunal ca martor al căpitanului echipei naţionale. Atunci, Becali a susţinut în faţa judecătorilor că Leni nu era o soţie bună pentru nu îi aşeza masa fix când vroia "regele", că nu îi aducea pâine la masă lui Hagi, şi mai ales nu îi tăia pâinea. Pe lângă aceste lucruri pe care le-a spus în faţa judecătorilor, Gigi a înjurat-o pe Leni ca la uşa cortului la ieşirea de la tribunal.
Se pare că martorul Becali a cântărit în faţa instanţei, Leni primind după divorţ doar 80.000 de dolari. O sumă infimă pentru cât aveau de împărţit cei doi soţi Hagi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro