Pe-asta nu o ştiaţi! Un cunoscut personaj din lumea fotbalului revine „în iarbă”. Asta după ce a trecut prin puşcărie

Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de seama preşedinţi din fotbalul românesc. În jurul numelui său au circulat o mulțime de poveşti legate de blaturile făcute în campionatul intern. A fost condamnat în celebrul ”Dosar al transferurilor” fiind eliberat pe motive de boală. Acum, brusc, vrea să revină în fotbal.

Cu toate că în jurul numelui lui Jean Pădureanu au gravitat o sumedenie de poveşti care mai de care mai interesante legate de numeroasele blaturi care s-au făcut de-a lungul timpului în campionatul intern, unele dintre ele recunoscute mai mai sau mai puțin explicit, acum, fostul preşedinte de la Gloria Bistriţa vrea, din nou, în ”iarbă”.  Asta, după ce Pădureanu a petrecut o perioadă în spatele gratiilor, la Jilava, fiind condamnat în de-acum celebrul ”Dosar al transferurilor”, în care au mai fost implicaţi Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos şi Gigi Neţoiu. Pădureanu a confirmat în exclusivitate pentru Spynews.ro că a început să meargă din nou la meciurile de fotbal şi că este tentat să-i consilieze pe cei din conducerea Bistriţei.

„Am fost deja la un meci. Oferte am avut de peste tot. Dar sufletul meu a rămas la Bistriţa. Aş accepta să le dau nişte sfaturi, să-i consiliez pe cei de la Gloria", a explicat Jean Pădureanu. Și, dacă tot au existat tot felul de zvonuri legate de starea lui de sănătate, speculându-se chiar că a fost eliberat înainte de termen din cauza problemelor sale medicale, Jean Pădureanu a mărturisit, pentru Spynews.ro, cum stau, de fapt, lucrurile. ”Mă sprijină mult familia. Dar este o boală destul de păcătoasă”, a precizat el, referindu-se la diabetul de care suferă.

Citește și:

Ziua decisivă pentru Jean Pădureanu! Fostul preşedinte al Gloriei află astăzi verdictul!

Cel mai trist Paște pentru ”Lordul” fotbalului românesc! Tata Jean, părăsit de toată lumea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro