Permisie pentru Becali! Gigi vrea să-şi petreacă ziua de naştere acasă

A cerut trei luni de liberatate şi a fost refuzat. Acum se mulţumeşte şi cu ziua lui de naştere. Latifundiarul face orice să mai ajungă o dată acasă.

Becali a fost depus vineri o cerere de liberare pentru a-şi serba ziua de naştere, pe 25 iunie, cu familia, după obiceiurile machedone, a declarat pentru Mediafax avocatul lui Becali Paul Abraham. Apărătorul a mai explicat că obiceiul machedonilor este ca de ziua capului familiei să se dea o mare petrecere, amintind şi că Becali nu doreşte ca soţia şi fiicele să îl viziteze la închisoare.

Cererea acestuia urmează să fie analizată de Comisia de disciplină. În solicitare au fost invocate motive familiale şi Legea privind executarea pedepselor, care prevede acordarea permisiunii de ieşire din penitenciar pentru o zi, dar nu mai mult de 15 zile pe an, pentru persoanele care "au o bună conduită şi au dovedit stăruinţă în muncă sau în cadrul activităţilor educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, al instruirii şcolare şi al formării profesionale".
Abraham a mai explicat că obiceiul machedonilor este ca de ziua capului familiei să se dea o mare petrecere, amintind şi că Becali nu doreşte ca soţia şi fiicele să îl viziteze la închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro