"Piţurcă este total nevinovat". Ce greu al fotbalului îl apără pe selecţioner?

+2 click pentru
galerie

Antrenorul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, trimis în judecată pentru favorizarea infractorului în dosarul "Valiza", este "total nevinovat". Este părerea unuia din cei mai grei oameni din fotbalul românesc.

"Piţurcă este total nevinovat. E păcat să păţească ceva. Gigi a spus că Piţi n-a ştiu ce i-a dat să semneze. Dacă te roagă cineva să îl ajuţi şi îţi dă să semnezi, neavând nici studii juridice, ţi se pare că îl ajuţi. Nu poţi să dai pedeapsă pentru aşa ceva. Eu nu sunt în relaţiile cele mai bune cu Piţurcă, dar ar fi nedemn şi nu aş avea caracter să spun că el e măcar 0,1 la sută vinovat în situaţia asta. Piţi este total, total nevinovat. Aşa cum şi Gigi Becali e total nevinovat în acest dosar. Eu aş purta tricou inscripţionat şi în faţă şi în spate cu «Free Gigi», de ce nu? Pentru că simt că în cazul acesta (n.r. - cazul Valiza) este total nevinovat. Premierea a fost admisă la noi. Noi numai după ce s-a întâmplat cu Gloria Bistriţa am schimbat regulamentul. Altfel premierea era admisă. Şi este admisă şi acum în majoritatea ţărilor", a spus Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal în acestă dimineaţă. 

El a adăugat că din punct de vedere al regulamentelor sportive cazul "Valiza" s-a prescris. "Avocaţii spun că acest caz a fost judecat o dată de instanţele sportive, la LPF a fost suspendat, dar între timp, pentru că trebuie judecat după vechiul regulament, au trecut cei cinci ani şi cazul s-a prescris. Dacă avocaţii greşesc, greşesc şi eu. Dar ei aşa spun", a menţionat oficialul Ligii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro