Premier League, măsuri radicale din cauza coronavirusului. Meciurile vor fi suspendate până pe 30 aprilie

Premier League, măsuri radicale din cauza coronavirusului. Meciurile vor fi suspendate până pe 30 aprilie © Pixabay

Vești proaste în lumea sportului! Din cauza pandemiei de coronavirus, Premier League și Football League au decis să amâne meciurile din acest sezon până pe data de 30 aprilie, cel puțin.

Anunțul vine după ce Premier League anunțase inițial întreruperea campionatului până pe data de 3 aprilie. Lucrurile s-au schimbat însă, iar acum Premier League a anunțat că meciurile sportive vor fi amânate până la data de 30 aprilie, din cauza răspândirii virusului ucigaș din China.

În același timp, și meciurile sportive din liga secundă au fost suspendate. În aceeași situație sunt și ligile patronate de England Football League.

De asemenea, și meciurile din campionatul feminin au fost amânate.

Joi, Federaţia engleză de fotbal (FA) a făcut un anunț prin care a transmis că toate părţile implicate s-au angajat să termine sezonul 2019/2020. De asemenea, a anunțat că va da asigurări ca meciurile se vor relua cât mai repede cu putință, atunci când condițiile vor fi prielnice.

''Evoluţia virusului Covid-19 rămâne incertă, dar noi vrem să asigurăm toată lumea că sănătatea şi bunăstarea jucătorilor şi jucătoarelor, a staff-urilor şi fanilor sunt prioritatea noastră. Am decis ca meciurile profesioniste din Anglia să fie amânate până la 30 aprilie'', a transmis Federaţia engleză de fotbal  FA într-un comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro