Primele declarații făcute de Theo Pasa. Este sau nu iubitul Simonei Halep?

+3 click pentru
galerie

Theo Pasa, presupusul iubit al Simonei Halep, vorbește despre relația cu tenismena. Acesta a făcut primele declarații despre ceea ce există între el și celebra sportivă.

"Bună dimineața. În urma articolelor apărute în spațiul public doresc să fac următoarele precizări; nu a existat și nu există o relație amoroasă între mine și Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul Sportiv și Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța. Ca atare sunt un fan al Simonei Halep și al tuturor sportivilor așa cum cred că toți românii ar trebui sa fie... Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei cu care am o relație bună de prietenie. Am tot respectul și considerația față de Domnul Halep, este un om deosebit care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei. Am întâlnit-o pur întâmplător la munte și de asemenea merg de mai mulți ani la turneele ei din America. Cine înțelege sportul de mare performanță ar trebui să o aprecieze pe Simona pentru performanța genială realizată, dar și pentru faptul că este Ambasadorul numărul 1 al României pe toate planurile, să o susțină atunci când câștigă, dar mai ales atunci când pierde un meci! S-au inventat multe lucruri neadevărate despre mine personal, tot felul de zvonuri și ipoteze false în necunoștință de cauză, se confundă o relație de amiciție, prietenie cu una amoroasă care categoric nu există. Consider că e de datoria mea ca bărbat (machedon) să clarific această situație! Simona este o fată specială, modestă, ambițioasă care are nevoie de liniște și susținere pentru a-și continua cariera și să reprezinte România la cel mai înalt nivel! Vă mulțumesc pentru înțelegere, o zi bună tuturor," a explicat Theo, pe pagina sa de socializare.

Despre Theo s-a scris că este managerul unui club de fițe din Miami. Zilele trecute, Spynews a dezvăluit că Simona Halep și Theo sunt într-o relație.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro