Primul antrenor al Simonei Halep o critică dur pe tenismenă: "Nu i-a funcţionat capul! Sunt dezamăgit!"

Simona Halep nu s-a calificat mai departe la Turneul Campioanelor, deoarece a fost învinsă de Agnieszka Radwanska. Primii doi antrenori ai Simonei au criticat evoluţia tenismenei.

Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep, a spus cuvinte dure cu privire la prestaţia sportivei în meciul cu Radwanska, dar şi a celui care o pregăteşte.

“Sunt dezamăgit de antrenorul ei, în primul rând. N-aţi văzut câte mingi la mână a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu ştiu ce antrenor îi spune să facă treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reuşit să facă break, deşi a avut câteva oportunităţi, pentru că a greşit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a funcţionat capul! Aţi văzut şi gestul ei sugestiv, făcut de nenumărate ori, cu lovitura în cap. Am observat că, în tribună, şi taică-său făcea acelaşi gest şi se vedea clar că era marcat de ce se întâmpla pe teren. Nu putem afirma că a fost demoralizată după meciul cu Sharapova. Rusoaica este în mod clar mai bună decât ea. Într-o zi bună, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel.”, a declarat, pentru “ring”, Ioan Stan.

Prima reacţie a Simonei Halep după înfrângerea de la Turneul Campionelor! Ce a spus românca după ce a luat bătaie de la Maria Sharapova?

“În momentul în care nici serviciul nu te ajută foarte mult, pentru că a mers mai mult pe serviciul al doilea, unde trebuie să fii mai precaut, înseamnă că este o nesincronizare de mişcări pentru că nu se mai pune problema de tehnică. Şi asta mă miră deoarece a început foarte bine turneul, iar şansele au fost de partea ei”, a spus Radu Popescu, tehnician cu care Simona Halep şi-a făcut ucenicia.

Cei doi antrenori sunt de părere că Simona trebuie să facă uitată cât mai repede evoluţia din Singapore. “Este păcat că nu s-a calificat pentru că eu cred că este una dintre primele patru tenismene dintre cele prezente la turneul de la Singapore. În momentele decisive ale jocului le-a făcut însă nenumărate cadouri adversarelor. Acum este un moment, urmează altul… Sperăm că următorul va fi mult mai frumos”, a spus Ioan Stan.

Serena Williams este însărcinată? Simona Halep ar putea deveni numărul unu mondial

“Nu se poate să ai complexe în faţa unei jucătoare precum Radwanska pentru că se cunosc foarte bine după opt întâlniri directe, iar scorul era egal, 4-4. Eu cred că i-a lipsit curajul. Tuturor ne pare rău că s-a întâmplat aşa. Dar, la cum au evoluat lucrurile, era foarte greu ca balanţa să se întoarcă în favoarea ei. Probabil că succesele vor veni până la urmă şi în turneele de anvergură, ca să nu le mai spun de Grand Slam, pentru că parcă o loveşti în moalele capului pe Simona când îi spui asta. Capul sus, Simona, mergem înainte!”, a spus Radu Popescu.

Cei doi antrenori consideră că Simona Halep a fost învinsă mental de poloneză. „Am simţit încă din primul set că meciul era jucat. Simona nu a putut gestiona mental situaţia, cu toate că a avut şanse. Să nu rişti un pic la tie-break-ul din primul set… S-a dovedit că adversara ei a fost mai puternică mental. A avut foarte multe mingi de break neconvertite. Poloneza a riscat mai mult, fără să se hazardeze totuşi, şi din păcate i-a ieşit”, a mai declarat Radu Popescu.

A.B.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

Ilie Năstase, declaraţii usturătoare despre înfrângerea Simonei Halep! „M-am temut de Radwanska. Şi am avut dreptate!”

Loredana, imagine de colecţie alături de Simona Halep! Unde s-au fotografiat cele două?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro