VIDEO / Rafael Nadal, refuzat de Ilie Năstase! De ce nu vrea fostul tenismen să-l antreneze

Rafael Nadal îşi caută antrenor, iar Ilie Năstase a apărut pe lista viitorilor mentori ai acestuia. Fostul tenismen a refuzat însă oferta şi spune că gestul unchiului lui Nadal îl onorează.

Ilie Năstase a mărturisit în cadrul unui interviu oferit emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, că a fost onorat să audă că unchiul lui Rafael Nadal s-a gândit că el l-ar putea antrena pe celebrul tenismen. Motivul este unul cât se poate de simplu: vârsta.

"Am văzut şi eu şi unchiul lui chiar mă simpatizează foarte mult şi s-a gândit la mine, dar eu nu. Îmi face mare onoare doar să menţioneze numele meu. Nu mă apuc eu să fiu antrenor la 70 de ani", a declarat Ilie Năstase la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Ilie Năstase este un fost jucător profesionist de tenis de câmp și unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. Acesta a fost căsătorit de 3 ori şi are 5 copii. În prezent, acesta are un mariaj fericit cu Brigitte Sfăt.

Citeşte şi:

Ilie Năstase recunoaşte că nu se pricepe, dar niciodată nu s-a certat cu Brigitte din cauza asta! Vezi schema care îl scoate din orice încurcătură!

VIDEO! Secretul păzit cu sfințenie al Brigittei! Ce face soția lui Ilie Năstase când crede că nu o vede nimeni

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro