”Regele” banilor! Gică Hagi dă lovitura cu o afacere de milioane de euro!

+2 click pentru
galerie

Gică Hagi, omul momentului în fotbalul românesc. © Hepta

Gică Hagi a reuşit să o facă pe Viitorul Constanţa campioană a României, după doar opt ani de la înfiinţarea clubului. Aflat e val, “Regele” se pregăteşte să mai dea o lovitură în fotbalul autohton.

Fostul lider al “Generaţiei de Aur” intenţionează să vândă cei mai buni jucători ai echipei sale, deşi în faţa sa stă marea provocare: calificarea în grupele Ligii Campionilor. Florinel Coman (19 ani), Dragoş Nedelcu (20 de ani) şi Kevin Boli (25 de ani) sunt pe cale să îşi încheie socotelile cu gruparea lui Hagi, pentru preţurile corecte.

Coman este la un pas de a ajunge în Portugalia, la Benfica Lisabona. Din primele informaţii, “Regele” solicită în schimbul tânărului fotbalist 2,5 milioane de euro. Nedelcu este dorit şi el în afara graniţelor ţării. Hagi i-a fixat mijlocaşului defensiv preţul “libertăţii”: 2 milioane de euro. Francezul Kevin Boli este dorit de mai multe echipe din Hexagon, iar Viitorul Constanţa cere 1,5 milioane de euro.

Dacă tranferurile se vor perfecta, în conturile clubului patronat de Gică Hagi vor intra 6 milioane de euro, bani cu care Viitorul are liniştea financiară asigurată pentru sezonul următor.

“Regele” îl vrea pe “Sărmăluţă”

As în vânzări, Gică Hagi este decis să puncteze şi la capitolul achiziţii. Printre fotbaliştii pe care fostul decar de legendă al echipei naţionale îi vrea la Viitorul Constanţa se numără şi Constantin Budescu. Aflat sub contract cu Astra Giurgiu, mijlocaşul în vârstă de 28 de ani are stipulată în contract o clauză conform căreia poate pleca la o altă echipă în schimbul a 600.000 de euro. Aparent mare, această sumă nu ar fi o problemă pentru Hagi, dacă Viitorul reuşeşte să-i vândă pe Coman, Nedelcu şi pe Boli. Practic, din cele 6 milioane de euro, “Regele” este dispus să investească 10 la sută în aducerea lui “Sărmăluţă”. Problema este că jucătorul se află şi pe lista celor de la FCSB.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro