Revoluție în fotbalul românesc! Cu cine vrea să lucreze Ionuţ Lupescu, dacă va deveni preşedintele FRF

Ionuţ Lupescu (49 de ani) a decis să candideze pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal! La alegerile programate pe 18 aprilie, acesta va reprezenta „Generaţia de Aur”. „Neamţul” se va duela pentru cea mai înaltă funcţie din fotbalul nostru cu Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob şi cu Sorin Răducanu, ultimii doi „iepurii” actualui şef de la „Casa Fotbalului”.

În spatele hotărârii luate de Ionuţ Lupescu stă un plan bine pus la punct. În ultimele două luni, fostul mare internaţional român, în prezent şef al Comisiei Tehnice UEFA, a pus pe foaie echipa cu care îşi doreşte să lucreze, în cazul în care va fi marele câştigător al alegerilor din primăvară.

Conform unor surse bine informate, „Kaiserul” le va oferi lui Florin Prunea şi lui Florin Răducioiu, oameni alături de care a scris istorie pentru echipa naţională, funcţii de conducere în cadrul FRF. Ba mai mult, Ionuţ Lupescu îl va înscăuna pe Cristi Balaj şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Cea mai importantă schimbare pe care „Neamţul” o pregăteşte este legată de echipa naţională. Lupescu este decis să-l demită pe Cosmin Contra şi să-l numească selecţioner pe Dan Petrescu, în prezent antrenor principal la CFR Cluj.

Printre „tricolori” se va întoarce şi Pompiliu Popescu, care va fi medicul lui Chiricheş şi compania."Dochi" este cel care a reuşit să-i unească pe marii fotbalişti ai României împotriva actualei conduceri FRF.

Practic, Ionuţ Lupescu vrea ca la „Casa Fotbalului” să lucreze numai oameni care provin din fenomenul fotbalist. Aceasta a fost şi marea dorinţă a regretatului Daniel Prodan, cel care a murit luptându-se cu Răzvan Burleanu şi cu oamenii acestuia. Înainte de a se stinge din viaţă la doar 44 de ani, „Didi” le-a spus foştilor săi colegi din „Generaţia de Aur” că „Tată, fotbalul trebuie să fie al fotbaliştilor”.

Renunţă la un munte de bani

În cazul în care va fi ales preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu va renunţa la funcţia pe care o deţine la UEFA. Acest lucru îi va produce o gaură imensă în buget.

„Lupescu are salariu de 18.000 de euro acolo, plus alte diurne. Ia undeva la 30.000 de euro pe lună. La FRF abia dacă o să ia câteva mii. Deci el vine de la bine la rău, vrea să ajute fotbalul românesc”, a declarat Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale.

Citeşte şi: I-am aflat planul lui Gică Hagi! Ce echipă urmează să antreneze „Regele”, după ce a anunţat că pleacă definitiv din România

Citeşte şi: Raul Rusescu preferă să fie şomer pe un salariu de lux! Atacantul a refuzat să se întoarcă în Liga I!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro