Rudel Obreja, persona non grata în boxul românesc

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, ar putea primi lovitura de graţie. Actuala conducere a FRB intenţioneară să-l declare persona non grata. Pentru Obreja, o astfel de decizie echivalează cu excluderea din lumea boxului românesc.

Anunţul a fost făcut la finalul săptămânii trecute de Leonard Doroftei, actualul preşedinte FRB.
"Cei de la AIBA încă mai cred că noi avem o relaţie cu Rudel Obreja. Acolo a ajuns informaţia că noi, FRB, am organiza o gală, gala lui Bute, împreună cu Rudel Obreja. Dar acest lucru nu se poate întîmpla niciodată. Aşa că noi vrem să le arătăm celor de la AIBA că nu sîntem parteneri cu Rudel.  Am discutat în Comitetul Federal despre declararea lui Rudel Obreja drept "persona non grata", şi acest lucru îl vom propune în Adunarea Generală. Atît timp cît el vrea să dizolve Federaţia Română de Box noi ce putem să îi spunem? El ca să organizeze o gală de box va trebuie să se adreseze FRB, iar dacă federaţia este de acord va organiza", a spus Doroftei, citat de gsp.ro.
Fostul preşedinte al FRB, Rudel Obreja, a fost sancţionat în mai multe rînduri de AIBA, el având în ultimii ani procese cu forul internaţional la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. De altfel, din cauza relaţiei tensionate a lui Rudel Obreja cu AIBA, Federaţia Română de Box a fost suspendată de forul internaţional de specialitate, sancţiunea fiind ridicată după cîştigarea alegerilor de către Leonard Doroftei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro