Rustu Recber a învins coronavirusul. Portarul turc a fost externat din spital. „Este o luptă între corpul uman şi virus”

Rustu Recber a învins coronavirusul. Portarul turc a fost externat din spital. „Este o luptă între corpul uman şi virus” © Instagram

Vești bune în lumea sportului! După ce a ajuns în spital din cauza infectării cu coronavirus, faimosul Rustu Recber a reușit să-l învingă și a fost externat. Iată ce mesaj emoționant le-a transmis soția portarului fanilor!

Faimosul portar turc, Rustu Recber le-a adus zâmbetul pe buze apropiaților săi. Jucătorul a reușit să câștige „meciul” cu virusul ucigaș din China și a fost externat dintr-o unitatea medicală din Turcia după ce a fost internat 10 zile. 

Fericitul anunț a fost făcut marți de soția sa, frumoasa Isil Recber, pe contul său de Instagram.

Partenera de viață a portarului a ținut să le transmită cu această ocazie și câteva cuvinte fanilor.

„Ce zi frumoasă! După 11 zile grele, soţul meu a ieşit din spital”, și-a exprimat soția Rustu Recber mulțumirea.

În mesaj, soția portarului le-a mulțumit medicilor pentru faptul că l-au ajutat pe omul drag sufletului ei să se însănătoșească. În același timp, știind prin ce a trecut Rustu Recber, aceasta le-a spus oamenilor să aibă grijă la sănătatea lor.

„Nu există nici un medicament direct în lupta contra coronavirusului, este o luptă între corpul uman şi virus”, a mai spus aceasta.

De-a lungul carierei sale, Rustu are 5 titluri, obținute cu Fenerbahce și Beșiktaș. Datorită rezultatelor spectaculoase, acesta a fost transferat la Barcelona în 2003.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro