“Satana” se întoarce! Victor Piţurcă a primit o ofertă de nerefuzat şi este dispus să revină în fotbal!

Victor Piţurcă, pe vremea cân era selecţionerul echipei naţionale. © Hepta

Victor Piţurcă (61 de ani) se pregăteşte să revină în fotbal, după o pauză de mai bine de un an. Ultima oară pe banca echipei saudite Al Ittihad, antrenorul român a primit o ofertă din Europa.

„Sunt în discuţii, dar o să aflaţi la momentul potrivit, pentru că nu sunt nişte lucruri bătute în cuie, aşa că vom vedea. Din Europa e oferta. Vestul e mai greu”, a declarat Victor Piţurcă.

Chiar dacă „Piţi” nu a dorit să ofere prea multe amănunte, Spynews.ro a aflat amănunte despre posibila destinaţie a fostului selecţioner. Conform unor surse bine informate, Piţurcă a fost ofertat de o echipă din estul Europei. Mai exact, o formaţie din primul eşalon fotbalistic al Ucrainei este interesată de serviciile lui „Piţi”.

Din câte se pare, acestuia i s-a oferit un contract valabil trei sezoane şi un salariu stagional în valoare de un milion de euro. Deşi propunerea ucrainenilor este avantajoasă, „Piţi” a cerut cu 200.000 de euro mai mult. Dacă afacerea nu se va concretiza, Victor Piţurcă are şi o variantă de rezervă.

De câteva zile, fostul selecţioner al României este tatonat şi de o oficialii unei grupări din prima ligă turcă. Astfel, indiferent de ce va alege, reveirea lui Victor Piţurcă în fotbal este o certitudine.

Citeşte şi: Bombă în fotbalul românesc! Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec va pleca de la FCSB!

Citeşte şi: Noua obsesie a lui Gigi Becali! Costă o avere, dar „Războinicul Luminii” o vrea cu orice preţ!

Până acum, la nivel de club, Victor Piţurcă le-a antrenat pe Steaua, Universitatea Craiova, FCSB şi pe Al Ittihad. Acesta a fost selecţionerul echipei naţionale de tineret al României, dar şi al primei reprezentative.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest