Se ascute lupta pentru şefia FRF! Un actor celebru a iniţiat o petiţie online împotriva lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. © Hepta

Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Răzvan Burleanu sunt principalii candidaţi la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. În lupta pentru cea mai înaltă funcţie de la „Casa Fotbalului”, „Kaiser-ul” se bucură de susţinea ului actor celebru.

Adrian Vîlcu (50 de ani) nu vrea ca fotbalul românesc să mai fie condus de Răzvan Burleanu. Actorul a iniţiat o petiţie online împotriva actualului preşedinte FRF, în speranţa că, pe 18 aprilie, reprezentanţii cluburilor vor vota împotriva celui care din martie 2014 taie şi spânură la „Casa Fotbalului”.

„Stimați votanți,

Știți prea bine că nu e nici de-ai noștri, nici de-ai voștri. Că organismul fotbalului nu și l-a însușit și îl respinge, pentru că îi face rău. Nu votați împotriva fotbalului pe care tot dumneavoastră îl țineți în spate, în timp ce ei îl fentează.

Nu știm când o să mai avem o generație de aur, dar ar fi păcat să-i pierdem și pe spectatorii de aur. Sunt cei care, ca și voi, cred în fotbal, tricolor și imn.

În numele nostru și al lor, vă rugăm un singur lucru:

Pe 18 fiți ”12” și scăpați-ne de Burleanu!”, a scris Vîlcu în demersul său.

Intitulată „Scăpaţi-ne de Burleanu”, petiţia lansată de Adrian Vîlcu a fost semnată Marius Vizante, coleg de breaslă cu acesta.

Citeşte şi: VIDEO / Cristiano Ronaldo a trecut pe lângă Buffon, în timp ce portarul tuna şi fulgera la televizor! Ce a urmat întrece orice închipuire

Citeşte şi: VIDEO / Buffon nu e singurul în faţa căruia Cristiano Ronaldo a plecat capul! Carieră plină de succese şi de gesturi impresionante pentru starul de la Real Madrid!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro