Simona Halep, anunţ trist! Are legătură cu starea ei de sănătate

Simona Halep a dat o veste extrem de tristă pentru fanii săi. Sportiva a explicat pe larg că abandonul de azi are strânsă legătură cu starea sa de sănătate.

Halep are nevoie de tratament, dar şi de o pauză pentru a putea să se refacă după accidentare. "Am probleme la tendonul lui Ahile, am nevoie de tratament și am nevoie de o pauză, nu vreau să forțez. Am avut aceleași probleme și la Guangzhou și la Wuhan, acum însă s-au acutizat. E o accidentare serioasă, ar fi fost periculos să continuu. Sper doar să mă recuperez și să fiu aptă curînd. Nu m-am gîndit că am nevoie de o pauză după Guangzhou. Toți jucătorii au accidentări de-a lungul anului pentru că jucăm multe meciuri. Pentru mine astăzi durerile au fost prea mari și de aceea am abandonat", a declarat ea pentru site-ul WTA.

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze azi la turneul China Open de la Beijing. Românca a renunţat la meciul cu Lara Arrabuarrena, la scorul de 5-4 pentru sportiva spaniolă, după 50 de minute. Simona era cap de serie numărul 1 la China Open.

Sursă foto Hepta

Citeşte şi

Simona Halep s-a apucat de manufacturi chinezești! Vezi ce face românca în Asia
Bravo România! Eliza Samara s-a calificat în finala la simplu de la CE de tenis de masă din Rusia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro